NOUTATI

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită în stil mare la Târgoviște, cu o mulțime de activități distractive și educative pentru cei mici.

Primăria și Teatrul Tony Bulandra au pregtit un program special, plin de spectacole, concursuri sportive și alte activități de divertisment, care vor avea loc în inima Parcului Mitropoliei și la Complexul Turistic de Natație. Copiii se vor putea bucura de spectacole, concursuri sportive și activități precum desene pe asfalt sau șotron. Nu vor lipsi clovni, păpuși gigant, dans și muzică.

La Complexul Turistic de Natație vor avea loc competiții de înot, fotbal și ciclism, sub egida „Cupa 1 iunie”. De asemenea, Grădina Zoologică va fi deschisă gratuit pentru copii, iar la Cinematograful „Independența” vor fi proiectate filme pentru cei mici.

Ziua se va încheia cu o paradă a copilăriei și un spectacol special la Stadionul „Eugen Popescu”. Toatestea au fost anunțate de edilul Cristian Daniel Stan, alaturi de administratorul public și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

Bulevardul Libertății va fi închis circulației pentru câteva ore, pentru a găzdui activitățile dedicate copiilor. Edilul a promis că programul pregătit va fi unul deosebit, antrenant, plin de culoare, candoare și animație.

Municipalitatea a intrat în tradiție cu organizarea acestor manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copilului. An de an, autoritățile locale depun eforturi pentru a oferi celor mici o zi de neuitat, plină de bucurie și amintiri frumoase.

Spectacolele, concursrile și activitățile distractive vor începe de dimineață și se vor încheia seara târziu, după parada și spectacolul de la Stadionul „Eugen Popescu”. Toți copiii sunt așteptați să se bucure de o zi dedicată lor, alături de părinți și prieteni. Municipalitatea le urează tuturor „La mulți ani!” și să se bucure din plin de copilărie.

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită în fiecare an pe 1 iunie, pentru a promova bunăstarea copiilor și a recunoaște drepturile și libertățile copilului.