NOUTATI

Ziua Comunei Văleni Dâmbovița: Sărbătoare Locală cu Sport, Muzică și Dans, Programată pentru 12-15 August

Comunitatea din Văleni Dâmbovița se pregătește să sărbătorească Ziua Comunei, o tradiție anuală care adună locuitorii pentru a se bucura de voie bună, muzică, dans și surprize.

Anul acesta, evenimentele încep sâmbătă, 12 august, cu a treia ediție a Cupei Muscelul la minifotbal, începând cu orele 18. Festivitățile continuă marți, 15 august, la Vârf la Malaiste, unde, începând cu ora 12, vor fi prezentate programe artistice cu soliști și ansambluri folclorice.

Primarul comunei, Marian Lungu, a transmis invitația către toți locuitorii, promițând o petrecere care să încânte toate vârstele.

„A devenit o traditie ca, la mijlocul lunii august, comunitatea din Văleni Dâmbovița să se adune, pentru a sărbători Ziua Comunei. Și anul acesta, administrația locală a organizat o petrecere care promite că voia bună, muzica, dansul și surprizele îi vor bucura pe toți cei prezenți, indiferent de vârstă.

„Sarbatoarea debuteaza cu organizarea celei de a-3-a editie a Cupei Muscelul la minifotbal, sambata 12 august incepand cu orele 18, iar marti 15 august, în Varf la Malaiste – incepand cu orele 12.00 , va incepe un program artistic cu solisti si ansambluri folclorice, pe care va indemn sa nu-l pierdeti . Va asteptam cu drag!”, transmite primarul comunei dâmbovițene, Marian Lungu.”