NOUTATI

Ziua comunei Aninoasa se apropie: artiști de top, mâncare tradițională și multă distracție

Pe 25 mai, comuna Aninoasa își sărbătorește hramul, iar primăria locală a pregătit un program deosebit pentru toți cei care vor să sărbătorească alături de comunitatea lor.

Pe scena amenajată în curtea Centrului Cultural vor urca artiști de top, precum Dorian Popa, Valentin Sanfira, Emilia Ghinescu, Nicoleta Vasile, Camelia Popescu Dincă, Yuriy Tsiple și Cristina Dan. Taraful Ionuț Dumitrescu și Ansamblul Vestitorii Aninoasei vor completa lista de artiști care vor încânta publicul cu muzică și dansuri populare.

Pe lângă muzică, organizatorii au pregătit și multe alte activități, cum ar fi zone de joacă pentru copii, comercianți cu produse tradiționale și delicioase, precum și un foc de artificii.

Primarul comunei, Vlăduț Niculae, a declarat că este important ca oamenii să petreacă împreună și să sărbătorească realizările și valorile comunității lor. Astfel, ziua comunei Aninoasa este un prilej perfect pentru a celebra, într-un mod special, spiritul comunității și pentru a se bucura împreună de toate activitățile pregătite de autoritățile locale.

În concluzie, Ziua comunei Aninoasa este o ocazie unică pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni, pentru a gusta din mâncărurile tradiționale, pentru a asculta muzică bună și pentru a se bucura de multe alte activități distractive. Toți sunt invitați să se alăture sărbătorii și să se bucure de această zi specială.

Urmariti-ne pe Google News