NOUTATI

„Vreau doar să trăiesc” Mădălina, bolnava de leucemie a plecat la îngeri.

Tânăra de 23 de ani a pierdut bătălia cu leucemia. Zilele trecute îi transferasem ultimii bănuți și era aproape de cei 100.000 de dolari,

Mădălina, o tânără de 23 de ani diagnosticată cu leucemie mieloidă acută, și-a dat ultima suflare. Vestea tristă a fost împărtășită de președintele Asociației „Sfânta Maria – Ocrotitoarea celor Necăjiți”, părintele Alexandru Balaban, care oficiază la Parohia Sfânta Cuvioasa Parascheva Dăeni din Tulcea.

Părintele Balaban a împărtășit un emoționant mesaj primit de la Mădălina în care aceasta își exprima recunoștința pentru sprijinul primit și teama continuă față de starea sa de sănătate. Mesajul se încheie cu dorința simplă a tinerei: „Vreau doar să trăiesc”.

În ciuda eforturilor și a banilor strânși pentru tratament, Mădălina nu a reușit să învingă boala. Părintele Balaban le-a îndemnat pe toți să reflecteze asupra prețiozității vieții și să găsească confort în cuvintele tinerei.

Iată ce a postat, acesta, cu puțin timp în urm.

O tănără pe care am încercat să o sprijinim si să-i fim alături cât a ținut de noi, a plecat azi de dimineață la DOMNUL.

Cu toții am fi dat zile de la noi, poate ani, pentru ca să se însănătoșească.

Zilele trecute îi transferasem ultimii bănuți și era aproape de cei 100.000 de dolari, dar din păcate …

Acesta e ultimul mesaj primit de la ea și atunci când ne plângem din motive puerile, să citim acest mesaj.

„Sărut mâna, Părinte!Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate sacrificiile pe care le-ati făcut și le faceți pentru familia mea și pentru mine !Vă rog sa mă iertati că nu vă scriu prea des.

Sunt atât de speriată si de terorizată de 2 ani de zile, de tot ce mi se întâmplă.

Sunt mereu la spital, îmi e dor de casă, vreau să mă întorc acasă, dar starea de sănătate nu îmi permite.

Chiar în acest moment sunt la spital și aștept cu sufletul la gură niște analize, nu mă pot liniști, sunt speriată și traumatizată!

Sper din inimă ca Dumnezeu să îmi lumineze calea și să fie totul bine… Vreau doar să trăiesc.

Săptămână binecuvântată, părinte, și spor la fapte bune, asa cum ne-ati obișnuit!”Florică Mădălina Georgiana, Dumnezeu să te ierte și să te așeze în latura celor drepți„, a scris preotul.

Urmariti-ne pe Google News