NOUTATI

Visul unei nopți de iarnă”: O poveste de dragoste idealizată care transcende timpul

Tudor Mușatescu, renumitul dramaturg român, a creat o capodoperă teatrală ce continuă să emoționeze publicul chiar și după aproape nouă decenii de la scrierea sa. „Visul unei nopți de iarnă” prezintă povestea Mariei, o tânără vânzătoare la un magazin de bijuterii, care, în ciuda condiției sale modeste, nu își pierde speranța și visează la o iubire ideală.

Piesa de teatru se remarcă prin delicatețea și naturalețea personajelor, reușind să contureze o poveste de dragoste cuceritoare și idealizată. Maria, protagonista piesei, este o fire visătoare și sensibilă, care își spune în particular „Doruleț”, o poreclă pe care și-a dat-o singură în timpul unei boli din copilărie.

Comedia romantică a lui Mușatescu a rezistat testului timpului, emoționând și astăzi publicul prin universalitatea temelor abordate și prin autenticitatea personajelor. Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște aduce pe scenă această piesă emblematică, oferind spectatorilor ocazia de a se lăsa purtați într-o lume a viselor și a iubirii idealizate.

Biletele pentru spectacolele „Visul unei nopți de iarnă” pot fi achiziționate online prin intermediul platformei Eventim, oferind iubitorilor de teatru șansa de a se bucura de această poveste atemporală și emoționantă.

Urmariti-ne pe Google News