NOUTATI

Viitorii subofițeri jandarmi își desfășoară stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița

28 de elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani se află la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița pentru a efectua stagiul de practică până pe 26 aprilie.

Conducerea inspectoratului i-a întâmpinat pe tinerii elevi, prezentându-le principalele aspecte legate de specificul unității, atribuțiile, programul și misiunile desfășurate de jandarmii dâmbovițeni.

Pe parcursul stagiului, viitorii subofițeri își vor desfășura activitatea la structurile de pază și protecție instituțională, fiind îndrumați de jandarmi cu experiență profesională. Stagiul are un caracter practic-aplicativ, vizând însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și punerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite.

La finalul stagiului, elevii vor fi evaluați, iar rezultatele vor fi transmise instituției de învățământ. Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița le urează succes tinerilor aflați în practică și îi așteaptă să întărească rândurile jandarmilor dâmbovițeni după absolvire.

Urmariti-ne pe Google News