NOUTATI

VIDEO spectaculos: Oare ce gust are o cameră video? Un urs din Apuseni ne dă răspunsul! A lins-o toată bine!

Mai dulce decât mierea? Acest urs din Apuseni spune DA camerelor video! Un urs a descoperit o cameră video în Apuseni și a lins-o toată bine.

Ursoaica top model? Vezi cum se răsfață acest urs din Apuseni cu o „gustare” neașteptată!”

Oare ce gust are o cameră video? Un urs din Apuseni ne dă răspunsul!

Imaginile care circulă astăzi pe internet ne arată un urs cu adevărat curios, care a dat peste o cameră video în inima pădurii Parcului Natural Apuseni. Da, ați citit bine. Nu a căutat-o să o fure sau să o vândă, ci pur și simplu… să o lingă!

Echipa ROMSILVA a avut surpriza să găsească filmul cu acest urs, care cu siguranță a fost confuz de aroma acelei camere. Poate că a simțit urmele de mâncare de pe mâinile tehnicienilor? Sau poate doar era în căutarea unei gustări tehnologice.

Se știe că urșii au un simț al mirosului extraordinar și pot detecta chiar și cele mai subtile arome. Așa că data viitoare când vă aventurați în Apuseni, asigurați-vă că nu ați mâncat nimic înainte să atingeți camera voastră. Cine știe? Poate veți avea și voi un urs ca model personal!

P.S. – Nu încercați să dați camere video la urși. A fost o întâmplare unică și amuzantă, dar să nu uităm că urșii sunt animale sălbatice cu nevoi specifice. Iar ROMSILVA ne amintește că: „Urșii sunt animale omnivore, așa că dacă găsiți o cameră video mestecată în pădure, știți cine e vinovat!”