NOUTATI

Video – Masini strivite intre doua TIR-uri. Cinci persoane decedate în urma unui accident.

Astăzi, 19 septembrie, pe autostrada A1, în apropiere de București, a avut loc o tragedie de proporții. Două autoturisme și două TIR-uri au fost implicate într-un carambol care a dus la pierderea a cinci vieți. Impactul a fost atât de puternic încât a durat o oră întreagă pentru ca pompierii să poată identifica tipul autoturismului care a fost strivit între cele două autotrenuri.

Momentul exact al impactului a fost filmat. Imaginile arată un șir lung de mașini pe sensul care se îndreaptă spre Capitală. Un TIR rămâne pe loc, iar în spatele acestuia se afla microbuzul în care au fost găsite cele cinci victime, precum și o altă mașină. Din păcate, un alt TIR vine din spate și le strivește la propriu, victimele fiind prinse între cele două autotrenuri.

Pe lângă cele cinci persoane decedate, alte două persoane au fost rănite – șoferul TIR-ului și șoferul unuia dintre autoturisme. Impactul a fost atât de puternic încât pompierilor le-a fost dificil să identifice tipul mașinii implicate.

„E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al TIR-ului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.