NOUTATI

Vacanță tragică: Un cuplu descoperit fără viață la malul mării.

El a fost găsit înecat, în timp ce soția lui prezenta răni profunde la gât, sugerând un act de violență neașteptat și inexplicabil.

Un incident îngrozitor a zguduit comunitatea din Gura Portiței: un cuplu din Iași, plecat în concediu, a fost descoperit fără viață la malul mării. Viorel și Violeta Burduhosu, ambii în jur de 45 de ani și originari din Todirești, județul Iași, aveau să plece acasă duminică după o ședere la un complex din apropiere.

După ce nu s-au prezentat la recepție pentru a face check-out, gazdele lor au devenit îngrijorate. Descoperirea macabră a avut loc în dimineața următoare, când corpul lui Viorel a fost identificat pe plajă, doar în lenjerie intimă. Violeta a fost găsită ulterior, având răni evidente la gât.

Viorel lucra la renumita companie de vinuri, Cotnari, în timp ce Violeta era casnică. Aveau trei fiice, dintre care una în Anglia și alta care se pregătea de nuntă.

În timp ce ancheta este în plină desfășurare, prima ipoteză care circulă în presă sugerează un act de violență urmat de o decizie disperată a bărbatului. Anchetatorii investighează posibilitatea ca Viorel să-și fi atacat soția într-un loc retras, apoi, copleșit de remușcări, să fi mers în apă deși nu știa să înoate, ceea ce a condus la înecul său.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Urmariti-ne pe Google News