NOUTATI

Urmărire ca-n filme pe drumurile din Dâmbovița: șofer beat și drogat, reținut de polițiști

Un șofer din Târgoviște a pus în pericol viața mai multor persoane, marți după-amiază, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a condus nebunește pe drumul județean 711. Bărbatul, care se afla sub influența alcoolului și a drogurilor, avea permisul de conducere anulat.

Totul a început în jurul orei 15:00, când polițiștii rutieri au semnalat un autoturism care circula cu viteză excesivă. Șoferul, în loc să oprească la semnalele regulate, a accelerat și a pornit într-o cursă nebună pe drumul județean 711, spre Bilciurești.

Urmărirea a durat mai multe minute, timp în care șoferul a încălcat mai multe reguli de circulație, a pus în pericol participanții la trafic și a acroșat două vehicule. În cele din urmă, autoturismul a fost identificat în localitatea Finta Mare.

Polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuința șoferului din Târgoviște și la domiciliul părinților săi din Finta Mare. În urma perchezițiilor, au fost găsite indicii cu privire la consumul de substanțe psihoactive.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, rezultatul preliminar fiind pozitiv pentru substanțe interzise. De asemenea, s-a constatat că acesta avea permisul de conducere anulat.

Târgovișteanul, în vârstă de 34 de ani, este cercetat acum pentru conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat astăzi, 14 martie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Urmariti-ne pe Google News