NOUTATI

Urmărire ca-n filme: patru polițiști răniți după ce s-au ciocnit între ei în timp ce încercau să prindă un șofer fugar

Un șofer care nu a oprit la semnalul poliției a declanșat o urmărire spectaculoasă pe drumurile din județul Arad, care s-a soldat cu un accident grav între două mașini ale forțelor de ordine. Patru polițiști au fost răniți și transportați la spital, iar fugarul a scăpat neprins.

Totul a început în orașul Pâncota, unde polițiștii au observat o mașină care circula cu viteză și au încercat să o oprească. Șoferul nu a respectat semnalele acustice și luminoase și a continuat să fugă spre Sântana. Acolo, echipajul care îl urmărea a intrat în coliziune cu o altă autospecială de poliție, care se alăturase misiunii.

Impactul a fost atât de puternic, încât cele două mașini au fost avariate serios, iar cei patru polițiști aflați în ele au suferit diverse traumatisme. Ei au fost preluați de ambulanțe și duși la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, viața lor nu este în pericol.

Polițiștii au fost testați cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatele fiind negative. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar conducerea IPJ Arad a declanșat o anchetă internă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Între timp, șoferul fugar a fost identificat de polițiști, dar nu a fost încă prins. El este căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz de oprire la semnalul poliției și conducere fără permis.

Urmariti-ne pe Google News