NOUTATI

Un tânăr a băgat în coma un polițist local după ce l-a lovit cu pumnul în fata.

Un incident şocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în centrul oraşului Piteşti. Un poliţist local a fost lovit cu pumnul în faţă de un tânăr care spărsese o sticlă de bere pe stradă.

Agentul a căzut la pământ şi a suferit un traumatism cranian sever, fiind transportat de urgenţă la spital, unde se află în comă şi urmează să fie operat.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Piteşti, poliţistul local, în vârstă de 55 de ani, patrula în zona centrală când a observat un tânăr de 20 de ani care spărsese o sticlă de bere pe stradă.

Agentul i-a atras atenţia asupra comportamentului său, dar tânărul a reacţionat violent şi l-a lovit prin surprindere în zona feţei. În urma loviturii, poliţistul a fost izbit cu capul de asfalt şi a rămas inconştient.

„C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă (…). Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului – act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient”, se arată în comunicat.

Tânărul agresor, cu domiciliul în comuna Moşoaia, a fost reţinut de poliţie şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Primăria Piteşti îşi exprimă solidaritatea cu familia poliţistului local şi respectul pentru toţi cei care servesc comunitatea. De asemenea, îndeamnă cetăţenii să le arate sprijinul şi recunoştinţa pe care o merită.

„În acest moment dificil, sperăm la recuperarea rapidă a poliţistului local şi suntem alături de familia sa. Ne exprimăm respectul pentru toţi cei care servesc comunitatea noastră şi vă îndemnăm să le arătaţi sprijinul şi recunoştinţa pe care o merită”, se menţionează în comunicatul Primăriei Piteşti.