NOUTATI

Un sofer din Dambovita lovește cu mașina pompele unei benzinării în Târgoviște

Într-un incident desfășurat noaptea trecută, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judetul Dambovita, a intrat cu mașina sa în pompele unei benzinării de la marginea orașului Târgoviște, pe drumul spre București.

Autoritățile au raportat că incidentul nu a rezultat în rănirea niciunei persoane.

Accidentul s-a produs ca urmare a faptului că șoferul a apăsat prea tare pedala de accelerație, pierzând controlul asupra direcției și lovind pompele stației de carburant.

Mașina a fost avariată, iar angajații stației au fost înspăimântați deoarece exista riscul de explozie, care ar fi putut avea consecințe tragice.

Serviciul de pompieri și echipa SMURD au fost chemate la fața locului.

În urma verificărilor, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a prezentat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un dosar penal a fost deschis pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

„Biroul Rutier a raportat un accident rutier cu pagube materiale în municipiul Târgoviște.

Pe data de 5 august, în jurul orei 02:45, polițiștii din Biroul Rutier au fost informați cu privire la producerea unui accident rutier cu pagube materiale în Târgoviște.

După investigații, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Dobra, conducând un autoturism pe strada Calea București, a intrat în coliziune cu pompele de alimentare ale unei stații de carburant.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și prezenta o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma acestui incident, polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a declarat IPJ Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News