NOUTATI

Un posibil piroman, evadat din arestul la domiciliu, prins de polițiști în Conțești

Un bărbat de 35 de ani, suspectat de agresiune cu o substanță inflamabilă asupra unui alt bărbat, a fost reținut de polițiști după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu.

Bărbatul, din satul Crângași, fusese plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, apoi sub arest la domiciliu pentru 30 de zile, în urma unui incident petrecut la începutul lunii octombrie într-un magazin din localitatea Boteni. Acolo, el ar fi stropit cu o substanță inflamabilă un bărbat de 40 de ani, pe fondul consumului de alcool.

În timpul unei verificări la domiciliu, polițiștii nu l-au găsit pe suspect și au pornit în căutarea lui. L-au depistat pe raza localității Conțești și l-au reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „evadare”. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, care va decide dacă îi prelungește sau nu măsura arestului la domiciliu.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la gestul său violent.

Urmariti-ne pe Google News