NOUTATI

Un monstru. Cum a reușit victima să scape după ce a fost abuzata și sechestrată în mașina ei de un coleg.

O femeie din Suceava a trăit momente de groază când un coleg de muncă a atacat-o și a abuzat-o sexual în autoturismul ei.

Bărbatul i-a cerut femeii să îl transporte acasă după ce au terminat tura de noapte la firma unde lucrau. Pe drum, el i-a indicat să oprească într-o zonă izolată, unde i-a luat cheile mașinii și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el.

Femeia a profitat de momentul în care agresorul a adormit și a sunat la poliție, care a intervenit rapid și l-a arestat pe individ. Acesta este acuzat de viol și lipsire de libertate în mod ilegal și se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Victima este o femeie în vârstă de 35 de ani, care lucrează ca operator la o firmă de producție din Suceava. Ea nu avea o relație apropiată cu agresorul, ci doar îl cunoștea ca fiind un coleg de muncă.

Agresorul este un bărbat în vârstă de 40 de ani, care are antecedente penale pentru furt și violență domestică. El a profitat de faptul că femeia era singură în mașină și i-a cerut un serviciu, pretextând că nu are mijloc de transport.

Locul faptei este o zonă rurală, situată la marginea comunei Horodnic de Sus. Acolo se află câteva terenuri agricole, dar și o pădure. Zona este slab iluminată și circulată, ceea ce a favorizat acțiunea agresorului.

El a amenințat-o pe femeie cu un cuțit și i-a spus să nu țipe sau să încerce să scape. Apoi, a violat-o în repetate rânduri, până când a adormit.

Reacția autorităților a fost promptă și eficientă. Femeia a reușit să sune la 112 și să anunțe situația. Polițiștii au ajuns la fața locului în scurt timp și l-au prins pe agresor în flagrant.

Ei au preluat victima și au transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale și expertize psihiatrice. De asemenea, au ridicat probe biologice și materiale de la locul faptei pentru a le folosi ca probe în instanță.

Consecințele juridice sunt grave pentru agresor. El este cercetat pentru infracțiunile de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, care se pedepsesc cu închisoare între 3 și 10 ani, respectiv între 6 luni și 3 ani.

Procurorii au solicitat arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, iar judecătorii au admis cererea. Victima s-a constituit parte civilă în proces și cere daune morale pentru suferința indusă.

Urmariti-ne pe Google News