NOUTATI

Un bărbat a fost lovit cu cuțitul într-un restaurant din Târgoviște. Ce s-a întâmplat de fapt și ce urmări are acest incident violent?

Potrivit unor surse din poliție, totul a pornit de la o dispută spontană între doi clienți ai unui local din centrul orașului. Unul dintre ei, în vârstă de 40 de ani, ar fi avut asupra sa un cuțit pe care l-a folosit pentru a-l răni pe celălalt bărbat, de 37 de ani, în zona feței. Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și prezentat instanței, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Acest caz a stârnit indignare și revoltă în rândul locuitorilor din Târgoviște, care se simt nesiguri și vulnerabili în fața unor astfel de acte de violență. Mulți dintre ei au cerut autorităților să ia măsuri mai dure pentru prevenirea și combaterea acestui fenomen. De asemenea, au solicitat patronilor de localuri să respecte normele legale privind securitatea clienților și să nu permită accesul persoanelor care au asupra lor arme albe sau alte obiecte periculoase.

Urmariti-ne pe Google News