NOUTATI

Tzancă Uraganu, prins cu bancnote false! Poliția îl cheamă la declarații, artistul acuză fanii: „Sunt amărâți care dau bani falși!”


Uraganul Tzancă are probleme cu legea! Celebrul manelist a fost chemat la declarații de către poliție după ce un apropiat al său a încercat să schimbe o bancnotă falsă de 20 de lire sterline. Tzancă se apără și spune că banii falși i-a primit de la fani, sub formă de dedicații la petreceri.

Artistul susține că nu este prima oară când se confruntă cu o asemenea situație: „Am mai luat eu o odată nişte bani falşi de undeva, bineînţeles că i-am văzut şi i-am rupt ca să nu se ajungă mai departe.”

Tzancă nu e singurul manelist care a avut probleme cu banii falși. Miraj Tzunami a povestit că, în urmă cu un an, a primit bani falși la o petrecere: „Am atras atenţia unor oameni să nu mai facă lucruri de genul acesta niciodată. În momentul acela, dacă am văzut că sunt bani falşi, eu i-am luat şi i-am rupt.”

Poliția a identificat sute de cazuri de bani falși care au ajuns pe piață în ultima vreme. Cei care primesc bancnote false sunt sfătuiți să anunțe imediat poliția. În caz contrar, riscă să fie anchetați penal dacă încearcă să folosească banii falși.

În cazul lui Tzancă Uraganu, polițiștii încearcă să refacă traseul banilor falși. De asemenea, artistul a mai avut probleme cu legea în trecut, fiind acuzat că ar fi fost șantajat de clanul Duduianu și de clanul Caranilor.

Urmariti-ne pe Google News