NOUTATI

Turneu Consemnat al Piesei Româno-Coreene „Argonautas”

Seria de reprezentații a piesei de teatru de mare succes, „Argonautas”, marca Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște, își deschide cortina într-un turneu pe teritoriul național, și nu numai.

„Argonautas”, un produs artistic româno-coreean, este o interpretare emoționantă despre chemarea spre necunoscut, interacțiunea dintre diverse culturi și despre non-verbal și paraverbal. Spectacolul va ajunge la publicul din mai multe orașe din țară, dar și la Chișinău, în Republica Moldova.

Datini de reprezentare includ Teatrul Maria Filotti din Brăila, pe 26 septembrie, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative. „Argonautas” își va da întâlnire cu publicul și la teatrul care i-a dat viață, „Tony Bulandra”, în Târgoviște, în data de 27 septembrie. Turneul continuă la Teatrul Fără Nume din Chișinău, pe 30 septembrie, și culminează la Teatrul Bulandra din București, pe 3 octombrie.

Turneul cu coproducția „Argonautas” este dedicat memoriei îndrăgitului coregraf Hugo Wolff, care a realizat coregrafia spectacolului și care ne-a părăsit luna trecută, în august.

Este important să menționăm că spectacolul „Argonautas” se întoarce în Republica Moldova după o perioadă de doi ani, fiind găzduit de Teatrul Fără Nume.

Încurajăm iubitorii de teatru să experimenteze această piesă inovativă și provocatoare, care transpune pe scenă elemente din actualitate și le înfățișează într-o manieră unică și memorabilă.

Urmariti-ne pe Google News