NOUTATI

Turiști imprudenți, la un pas de atac de urs pe Transfăgărășan

Un grup de turiști imprudenți a fost la un pas de atac de urs pe Transfăgărășan, după ce s-au oprit să facă un selfie cu animalul sălbatic.

La vederea ursului, turiștii au ieșit din mașini și s-au apropiat de el, fără să țină cont de faptul că printre ei se aflau și copii.

După câteva momente, ursul a devenit agresiv și s-a repezit spre turiști. Unul dintre ei a fost la un pas să fie prins, dar ursul a renunțat la urmărire.

Acest incident este doar unul dintre multele cazuri în care turiștii au fost atacați de urși pe Transfăgărășan. Autoritățile recomandă turiștilor să evite contactul cu animalele sălbatice și să nu le hrănească.

Într-un incident care a stârnit indignare în rândul internauților, un grup de turiști a fost la un pas de a fi atacat de un urs pe Transfăgărășan.

La vederea ursului, turiștii au ieșit din mașini și s-au apropiat de el, fără să țină cont de faptul că printre ei se aflau și copii.

Ursul, care era un masiv exemplar de 200 de kilograme, a devenit agresiv și s-a repezit spre turiști. Unul dintre ei a fost la un pas să fie prins, dar ursul a renunțat la urmărire.

Acest incident este doar unul dintre multele cazuri în care turiștii au fost atacați de urși pe Transfăgărășan. În ultimii ani, numărul acestor incidente a crescut, pe măsură ce ursii au devenit mai prezenți în zonă.

Autoritățile recomandă turiștilor să evite contactul cu animalele sălbatice și să nu le hrănească. În cazul în care se confruntă cu un urs, turiștii sunt sfătuiți să rămână calmi și să se îndepărteze treptat.

Urmariti-ne pe Google News