NOUTATI

Turc furios amenință Mame și Copii în complexul rezidențial din Dobroiești, jud. Ilfov și distruge băncile din parc

Video: Un incident tulburător a avut loc în Jud. Ilfov Dobroiești, într-un complex rezidențial, unde un cetățean turc, deranjat de zgomotul făcut de mai mulți copii care se jucau în fața blocului, a ieșit afară cu o bucată de lemn în mână și a început să amenințe mamele prezentă acolo.

Situația a escaladat rapid când femeile au ripostat la amenințările bărbatului, acesta reacționând prin distrugerea băncilor din fața blocului. Toate acestea s-au întâmplat sub ochii copiilor, care, speriați, au început să plângă. Într-un moment, un alt bărbat a încercat să intervină, dar individul l-a amenințat cu un briceag.

Poliția a fost alertată prin apelul 112 și a sosit imediat la fața locului. Bărbatul, un cetățean turc în vârstă de 43 de ani, a fost identificat de polițiștii orașului Pantelimon. În prezent, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 19:36 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, apelantul a fost amenințat cu un briceag, de către un bărbat, care a și distrus 2 bănci din lemn, montate într-un complex rezidențial, din localitatea Dobroești.

Polițiștii orașului Pantelimon s-au deplasat la fața locului, unde au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor, respectiv un cetățean turc, în vârstă de 43 de ani.

În cauză, polițiștii din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în funcție de probatoriul administrat, să fie dispuse măsuri legale”.

Se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Ilfov

Video 1 Video 2

În urma probelor adunate, polițiștii din Pantelimon au decis să rețină bărbatul de 43 de ani pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal pentru infracțiunile de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Urmărirea penală este efectuată sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Este important de menționat că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: PrtScn Facebook

Urmariti-ne pe Google News