NOUTATI

Triumf pentru Dâmbovița la European Police & Fire Games: Polițistul Cătălin Amuza aduce acasă 5 medalii!

Performanța întruchipată de un conațional ne face mândri din nou! Agentul șef principal Cătălin Amuza, membru marcant al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, a strălucit intens la ediția din acest an a Jocurilor Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, desfășurate în însorita Spanie.

Cătălin, un reprezentant activ și haios al poliției dâmbovițene, s-a întors acasă cu 4 medalii de aur și una de bronz. Retrospectiv, suntem siguri că el va tedinte spre noi înălțimi de performanță, proiectând România pe harta sportivă globală.

Aurul a fost castigat în competițiile individuale și de echipe de 400 m, 800 m, 3000 m obstacole și 8 km cros. În timp ce aurul strălucește, nu trebuie neglijată nici medalia de bronz pe care Cătălin a câștigat-o în proba individuală de cros – 8 km.

Atunci când a aterizat în țară, miercuri seară, o grupă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, precum și alți colegi, l-au așteptat pe Cătălin la aeroport pentru a-i transmite felicitări pentru această realizare remarcabilă.

Această victorie de proporții marchează nu doar un succes personal pentru Cătălin, ci și o recunoaștere a măiestriei, curajului și spiritului de echipă ale forțelor noastre polițienești. Felicitări, Cătălin, și tuturor colaboratorilor tăi exemplari!

Urmariti-ne pe Google News