NOUTATI

Tribunalul Dâmboviţa prelungeşte arestul preventiv pentru membrii clanului Fabian, acuzaţi de crima de la hotelul din Padina

Tribunalul Dâmboviţa a decis prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii arestului preventiv pentru cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul crimei petrecute luna trecută la hotelul din Padina. Inculpaţii, identificaţi ca fiind membrii clanului Fabian, fiii vrăjitoarei Sidonia, au solicitat înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar, cereri respinse de instanţă.

Potrivit deciziei instanţei, prelungirea arestului preventiv este valabilă începând cu data de 13 martie 2024 şi până la data de 11 aprilie 2024, inclusiv. Cei trei bărbaţi se află în prezent în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Reamintim că în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Târgovişte, a fost ucis în timpul unui scandal violent. Suspecţii, identificaţi ca fiind membrii clanului Fabian, l-au înjunghiat de mai multe ori pe bărbat şi au fugit de la faţa locului cu o maşină. Aceştia au fost prinşi la scurt timp de către poliţişti. Victima, care avea doi copii, a decedat în urma rănilor grave suferite.

Urmariti-ne pe Google News