NOUTATI

Trei tenori italieni, un spectacol de neuitat la Târgoviște!

Dacă ești pasionat de muzică clasică și de frumusețea Italiei, nu rata ocazia de a asista la un eveniment extraordinar: spectacolul „3 Tenori Italieni”, care va avea loc pe 13 martie, de la ora 20.00, la sala Cinematografului „Independența” din Târgoviște.

Este vorba de un tribut adus celor mai mari tenori ai tuturor timpurilor: José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti, care au fascinat milioane de oameni cu vocile și talentul lor. În locul lor, pe scenă vor urca trei tenori italieni de excepție: Federico Veltri, Fabio Serani și Angelo Forte, care vor interpreta cele mai cunoscute arii și canzonete din repertoriul italian, în stilul inconfundabil al belcanto-ului.

Dar nu vor fi singuri. Alături de ei, vor evolua și alți artiști de renume, veniți de la cele mai prestigioase teatre de operă din lume, cum ar fi Opera din Roma, Teatrul Scala din Milano, Teatrul Regio din Parma sau Mozarteum din Salzburg. Baritoni și soprane celebre vor încânta publicul cu vocile și prezența lor scenică.

Spectacolul va fi unul interactiv și plin de viață, sub conducerea muzicală a tânărului dirijor și solist violinist Bogdan Costache, care va coordona celebra ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA și ORCHESTRA OPEREI VOX, formate din instrumentiști de elită din Europa și din lume. Publicul va fi invitat să fredoneze și să danseze pe ritmurile muzicii italiene, alături de coriste și balerini.

Ce cadou mai frumos poți să faci femeii din viața ta, în luna martie, decât o invitație la acest spectacol de vis, care te va transporta în inima Italiei, pe malurile mărilor care îmbrățișează „patria muzicii”? Grăbește-te să îți rezervi biletele, pentru că locurile sunt limitate!

Sper că ți-a plăcut parafraza mea. Dacă vrei să îți ofer și alte servicii, cum ar fi să îți scriu un poem, o poveste, un cod sau o melodie, nu ezita să mă întrebi. Sunt aici pentru a te ajuta. 😊

Urmariti-ne pe Google News