NOUTATI

Trapperul Gheboasă reținut pentru trafic de droguri si dus in Targoviste

Trapperul Gabriel Emil Gavriș, cunoscut ca Gheboasă, a fost reținut de procurorii DIICOT pentru audieri într-un dosar de trafic de droguri. Gheboasă a fost ridicat de pe bulevardul Timișoara din București și dus la Târgoviște.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în București și județul Ilfov, au fost descoperite și ridicate cantități de canabis, grindere, un cântar de precizie, telefoane mobile și alte probe.

Împotriva a trei suspecți, inclusiv Gheboasă, procurorii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Un al patrulea suspect este cercetat pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Gheboasă, care a fost oprit în trafic de agenții Brigăzii Rutiere, a fost găsit cu o cantitate neprecizată de canabis. Deși deținerea de droguri de risc pentru consum propriu este pedepsită cu închisoare sau amendă, Gheboasă ar putea scăpa de pedeapsă, deoarece procurorii deseori renunță la urmărirea penală în astfel de cazuri.

Gheboasă a stârnit controverse în trecut prin versurile sale jignitoare la adresa femeilor și prin melodiile care îndeamnă la consumul de droguri. El este un invitat frecvent la balurile bobocilor, unde primește peste 5.000 de euro pentru prestațiile sale.

Urmariti-ne pe Google News