NOUTATI

Traian Băsescu, la un pas de moarte! Cum a ajuns fostul președinte în spital cu plămânii afectați de o viroză necruțătoare

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se confruntă cu o situație dramatică. El a fost internat de urgență la Spitalul Militar din București, după ce a fost diagnosticat cu o viroză pulmonară gravă, care i-a pus viața în pericol. Medicii spun că starea sa este stabilă, dar nu exclude posibilitatea unor complicații.

Traian Băsescu are 72 de ani și nu este la prima problemă de sănătate. În ultimii ani, el a avut mai multe intervenții chirurgicale, atât în țară, cât și în străinătate. În 2020, el a fost operat la inimă la un spital din Paris, unde i s-a montat un stent la aortă. În 2022, el a fost internat la Bruxelles, cu suspiciune de infarct, în plin scandal legat de colaborarea sa cu fosta Securitate. Iar în 2006, când era președinte al României, el a suferit o operație de hernie de disc.

Traian Băsescu este acum europarlamentar, dar nu a renunțat la implicarea sa în politica internă. El este liderul Partidului Mișcarea Populară și un critic al guvernării actuale. El a fost președinte al României timp de două mandate, între 2004 și 2014, și primar al Bucureștiului între 2000 și 2004.

Urmariti-ne pe Google News