NOUTATI

Tragedie pe șosele: Bărbat fără permis pierde controlul mașinii și-și pierde viața în Dambovita

Accident mortal în Dâmbovița! Un bărbat de 37 de ani a decedat după ce a condus fără permis și s-a răsturnat cu autoturismul.

Un individ în vârstă de 37 de ani, originar din Iași, a avut un sfârșit tragic în urma unui accident de circulație care a avut loc duminică seara. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe DC 77A, în comuna Ciocănești. Bărbatul a pierit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat, ca urmare a abandonării părții carosabile. În ciuda faptului că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta a decis să se așeze la volan.

Oamenii legii desfășoară în prezent anchete pentru a cerceta cazul și a determina toate detaliile care au condus la tragicul eveniment.

Potrivit unui anunț făcut de Poliția Orașului Răcari, la data de 30 iulie, în jurul orei 20.10, aceștia au fost informați despre producerea unui accident rutier care a rezultat în victime, în Ciocănești. Primele verificări realizate de către polițiști relevă că bărbatul de 37 de ani, în timp ce conducea mașina pe DC 77A fără a fi posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, și-a pierdut controlul asupra autoturismului, rezultând în răsturnarea acestuia în afara drumului. Din păcate, evenimentul a rezultat în decesul conducătorului auto, după cum menționează comunicatul IPJ Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News