NOUTATI

Accident pe ‘Șoseaua Morții’: Depășire fatală se soldează cu un mort și trei răniți!

Un accident pe infama ‘Șoseaua Morții’: Un şofer pierde viața, iar alți trei sunt răniți grav după o depășire imprudentă.”

Recent, un grav accident rutier a zguduit Șoseaua Morții, cunoscută pentru frecvența accidentelor tragice. Inițial, se pare că un şofer în vârstă de 60 de ani a tentat o manevră de depășire riscantă, intrând în coliziune cu două vehicule. Din păcate, șoferul nu a supraviețuit impactului. Alți doi bărbați, în vârstă de 64 și, respectiv, 54 de ani, au fost transportați de urgență la spitalele ieșene, având răni grave.

În urma evenimentului, echipele Detașamentului 1 de Pompieri din Iași, împreună cu două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași, au intervenit rapid pentru a ajuta victimele și a asigura zona accidentului.

În plus, alte două persoane au fost rănite în urma coliziunii. Traficul rutier a fost paralizat pentru o durată semnificativă, formându-se cozi de mașini pe o distanță considerabilă. În prezent, anchetatorii sunt pe teren pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.

Este de menționat faptul că tronsonul de drum dintre Iași și Podu Iloaiei este cunoscut pentru incidentele rutiere grave, fiind denumit de localnici „Șoseaua Morții”.