NOUTATI

Tragedie pe șosea: Un adolescent își pierde viața, alți trei răniți

Un grav accident rutier s-a soldat cu decesul unui tânăr și rănirea altor trei. În noaptea trecută, un adolescent în vârstă de 16 ani a decedat în urma unei decizii nechibzuite de a conduce o mașină. Incidentul s-a petrecut în Adunații Copăceni, unde autovehiculul s-a rostogolit în afară drumului. Raporturile indică faptul că victima, un minor, a luat volanul în mână ignorând interdicțiile legale clar stabilite.

Pe drumul comunal DC 104 din localitatea Dărăşti Vlaşca, Giurgiu, ceea ce trebuia să fie o plimbare între prieteni s-a transformat într-un coșmar. Mașina, conducătorul auto minor, împreună cu trei prieteni ce aveau între 19 și 26 de ani, a părăsit carosabilul și a ajuns într-un șanț, după o clipă de neatenție amplificată de inexistența experienței la volan.

Autoritățile de intervenție, reprezentate de pompieri din Stația Mihăilești și echipaje de ambulanță, s-au mobilizat la fața locului pentru a oferi primul ajutor și pentru a împiedica orice risc suplimentar de incendiu prin deconectarea bateriei vehiculului. Deși paramedicii și-au făcut apariția rapid, viața adolescentului nu a putut fi salvată. Ceilalți tineri au fost transportați la spital conștienți, dar traumatizați.

Ulterior, acest nefericit incident a intrat sub lupa Poliției, care a demarat o investigație în profunzime și a inițiat un dosar penal vizând fapta de ucidere din culpă și vătămare corporală.

Urmariti-ne pe Google News