NOUTATI

Tragedie pe E70: Un autocamion se răstoarnă și lasă în urmă o victimă și un rănit grav!”

O dimineață tragică pe drumul european E70, un autocamion s-a răsturnat, soldându-se cu un bilanț dureros: un bărbat decedat și un altul grav rănit.

O dimineață tragică pe drumul european E70, în Peretu, județul Teleorman. Un autocamion s-a răsturnat la ieșirea spre Roșiorii de Vede, soldându-se cu un bilanț dureros: un bărbat decedat și un altul grav rănit.

Conform surselor ISU Teleorman, cele două victime, ambele bărbați în jurul vârstei de 40 de ani, au fost găsite încarcerate în urma accidentului. În ciuda eforturilor echipei de salvare, unul dintre ei nu a supraviețuit. Cel de-al doilea bărbat, cu multiple traumatisme, a fost rapid transportat la UPU Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului, intervenția a fost una complexă. Echipele de salvare au acționat cu două autospeciale de descarcerare, o mașină de stingere, alături de o ambulanță SMURD și una SAJ. Pe măsură ce investigațiile continuă, polițiștii lucrează pentru a elucida circumstanțele exacte ale acestui eveniment rutier tragice. Se așteaptă noi detalii în orele următoare.