NOUTATI

Tragedie pe DN 1A: Șofer de 54 de ani, implicat într-un accident grav în Cornești


Momente dificile au marcat joi seara pentru un șofer de 74 de ani, care a fost implicat într-un accident violent pe Drumul Național 1A, pe raza localității Cornești. Coliziunea a avut loc între un autoturism și o autoutilitară, conduse de doi bărbați cu vârste de 74 de ani, respectiv 42 de ani.

Autoritățile au intervenit de urgență la locul accidentului, iar șoferul de 54 de ani a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Se investighează gravitatea rănilor suferite și starea de sănătate a acestuia.

Poliția a întocmit un dosar penal în legătură cu acest incident, punând sub acuzare șoferii implicați pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile efectuează cercetări amănunțite pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului de circulație.

La data de 12 octombrie, în jurul orei 20:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea accidentului rutier în comuna Cornești. Din primele cercetări, s-a constatat că incidentul a avut loc pe Drumul Național 1A, în localitatea Cornești, unde cele două autovehicule, un autoturism și o autoutilitară, conduse de cei doi bărbați, s-au ciocnit într-o coliziune de impact.

Această tragedie reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a atenției constante în trafic. Autoritățile continuă să investigheze acest accident pentru a oferi răspunsuri și pentru a stabili responsabilitățile exacte în această situație.


Urmariti-ne pe Google News