NOUTATI

Tragedie în Dambovita: Un bătrân de 84 de ani a pierit într-un incendiu devastator

Un incident de proporții tragice a avut loc în noaptea trecută în satul Odaia Turcului, comuna Mătăsaru. Un bătrân în vârstă de 84 de ani a pierit într-un incendiu dezlănțuit în propria sa casă, iar eforturile de salvare au fost încununate de eșec.

Vecinul bătrânului a observat flăcările și a alertat autoritățile cu privire la incendiu. Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 și au ajuns imediat la locul incidentului.

După ce au reușit să stingă incendiul, pompierii au descoperit tristul sfârșit al bătrânului într-una dintre camerele locuinței. Operațiunile de cercetare sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările incendiului.

Echipajele de intervenție au constatat că incendiul a afectat o suprafață considerabilă de aproximativ 80 de metri pătrați. Pompierii Detașamentului Găești, sprijiniți de un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Găești, au reușit să stingă flăcările și să limiteze pagubele.

Este o tragedie de neînchipuit și comunitatea din Odaia Turcului este profund marcată de pierderea acestui bătrân. Autoritățile continuă să investigheze cazul cu scopul de a aduce claritate și de a preveni astfel de incidente în viitor.