NOUTATI

Tragedie în Dâmbovița: Un bărbat își ucide ginerele în public, într-un conflict familial escaladat

De la ce a pornit, de fapt, episodul sângeros? Durere fără margini pentru familia din Fieni

Un incident tragic a avut loc în Fieni, Dâmbovița, în noaptea de 24 spre 25 iulie, când un bărbat de 41 de ani a fost omorât în plină stradă. Autorul crimei este tatăl partenerei persoanei ucise. Tatăl nu a aprobat relația lor și a decis să-și elimine ginerele, ignorând faptul că acesta ar fi tatăl nepoților săi.

Martorii oculari de pe strada din Fieni au fost martorii unei crime în seara de luni. Un tată a considerat că singura cale de a-și proteja fiica de partenerul nedorit este să-l ucidă. Medicii au fost chemați la fața locului de localnici, cu speranța de a-l salva pe bărbat, dar eforturile lor au fost în zadar.

Criminalul a fost arestat de poliție și se află în detenție preventivă. El este acuzat de omor calificat, o infracțiune care, conform articolului 188 din Codul Penal român, poate duce la o pedeapsă de 15 până la 25 de ani de închisoare, precum și la pierderea unor drepturi. Sentința finală va fi decisă de judecători.

Familia din Fieni este devastată de această tragedie. Fiica criminalului este probabil în stare de șoc, confruntându-se cu pierderea partenerului ei de viață și cu închiderea tatălui ei. Explicarea situației copiilor lor va fi o sarcină dificilă.

Conflictul a început când tatăl fetei a devenit nemulțumit de comportamentul ginerelui său. În mai multe ocazii, a încercat să-l convingă să se retragă din viața fiicei sale. În acea seară, furia tatălui a atins cote maxime când l-a văzut pe ginere în stare de ebrietate, făcând scandal pe stradă. Într-un acces de furie, bărbatul s-a întors acasă, a luat o sabie și și-a ucis ginerele. După comiterea crimei, a rămas la fața locului până la sosirea forțelor de ordine.

Urmariti-ne pe Google News