NOUTATI

Tragedie în Dâmbovița: O persoană a decedat în urma unui accident rutier

Un accident fatal a avut loc marți după-amiază, în județul Dâmbovița. O persoană a murit după ce a fost prinsă sub o autoutilitară care s-a răsturnat, pe strada Bisericii, în satul Mogoșești, comuna Dragomirești.

Pompierii din Dâmbovița au intervenit rapid pentru a extrage victima de sub vehicul, dar, din păcate, eforturile lor s-au dovedit a fi inutile. Persoana grav accidentată nu a mai putut fi resuscitată și a fost declarată decedată.

La locul accidentului au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, un echipaj SAJ Dâmbovița s-a deplasat în zona accidentului.

„Am intervenit în cazul unei persoane prinsă sub o autoutilitară răsturnată în comuna Dragomirești. La locul accidentului, echipele noastre de intervenție au găsit o persoană prinsă sub o autoutilitară, inconștientă. Pompierii au acționat pentru extragerea persoanei, dar, din nefericire, aceasta a fost declarată decedată de către medicul prezent la fața locului”, a comunicat ISU Dâmbovița.

Urmariti-ne pe Google News