NOUTATI

Tragedie în Dâmbovița: Femeie găsită moartă de frig pe câmp! Cine este vinovat pentru moartea ei?

O tragedie a avut loc în județul Dâmbovița, unde o femeie de 35 de ani a fost găsită moartă pe un câmp, după ce dispăruse de acasă de câteva zile. Din primele cercetări, se pare că victima ar fi murit din cauza șocului hipotermic.

Un bărbat care a observat cadavrul pe câmpul din extravilanul localității Bărbuceanu a alertat imediat poliția. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și ambulanță, care au constatat decesul femeii.

Pe trupul victimei au fost identificate mai multe mușcături de câini, dar medicii legiști au concluzionat că femeia a murit de frig.

Victima a fost identificată ca fiind o femeie de 35 de ani din localitatea Butimanu, care fusese dată dispărută de către fratele ei la data de 13 februarie.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmariti-ne pe Google News