NOUTATI

Tragedie în Dambovita: Dispută familială se termină cu un om ucis în urma unui conflict alimentat de alcool

A fost crimă, azi-noapte. ”Un bărbat l-a ucis cu sabia pe iubitul fiicei sale

În urma unui incident tragic care a avut loc în noaptea trecută în Fieni, au apărut informații îngrijorătoare. Conform declarațiilor martorilor, un conflict aparent minor, amplificat de consumul de alcool, a dus la o crimă.

Victima, un bărbat de 41 de ani, era într-o relație de lungă durată cu fiica bărbatului care l-a atacat mortal cu o sabie, potrivit celor spuse de apropiați. Cei doi erau părinți a doi copii și păreau să aibă o relație armonioasă.

Cu toate acestea, tatăl femeii nu era de acord cu această relație și a încercat în repetate rânduri să îl convingă pe partenerul fiicei sale să se calmeze și să se ocupe de familie.

Se pare că, în noaptea trecută, bărbatul a consumat alcool și a început să țipe pe străzi, ceea ce l-a iritat profund pe cel care i-a cauzat moartea.

Martorii afirmă că a izbucnit o dispută între cei doi, după care bărbatul de 41 de ani s-a întors acasă și a luat o sabie. Scenele care au urmat au fost de-a dreptul îngrozitoare. Echipele de salvare sosite la locul incidentului au constatat decesul victimei.

Agresorul a rămas la locul faptei până la sosirea forțelor de ordine, conform celor care au asistat la tragedie.

În prezent, a fost deschis un dosar penal pentru omor și investigațiile continuă.

Urmariti-ne pe Google News