NOUTATI

Tragedie în comuna Șelaru: O adolescentă de 13 ani a fost găsită fără suflare în propria baie

Un episod tragic a cutremurat locuitorii comunei Șelaru. O fetiță de doar 13 ani a fost descoperită fără suflare în baia locuinței sale, de părinții în stare de șoc. Descoperirea macabră a avut loc joi seara, în jurul orei 22:45, atunci când părinții minorei au găsit-o pe aceasta inconștientă în baia casei.

Imediat, tatăl acesteia a alertat autoritățile despre cumplita întâmplare. „Ea era doar un copil, nu înțeleg cum s-a putut întâmpla așa ceva”, spune cu lacrimi în ochi bărbatul de 52 de ani.

Serviciile de urgență au încercat să îi acorde îngrijiri medicale, însă, din nefericire, medicii au constatat decesul fetei. O primă examinare a la fața locului nu a evidențiat prezența unor urme vizibile de violență pe corpul minorei.

„La data de 5 octombrie, în jurul orei 22:46, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de un bărbat de 52 de ani, cu privire la faptul că fiica sa este inconștiență. Din primele verificări, minora de 13 ani, din Șelaru, ar fi fost găsită inconștientă în baia locuinței”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Enigma persistă în jurul cauzei acestui deces neașteptat. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte ale tragediei. Faptul că fetița nu prezenta semne de violență adâncește misterul. Rezultatele autopsiei sunt așteptate, acestea urmând să lămurească situația.

În aceste momente grele, gândurile noastre se îndreaptă către familia îndurerată. Situația este una critică, iar întreaga comunitate transmite condoleanțe și speră ca lumină să fie adusă în acest caz întunecat.