NOUTATI

Tineri din Ghimpați, Suspecți în Spargerea Caselor de Vacanță ale Bucureștenilor

Recent, proprietarii de case de vacanță din Ghimpați au fost șocați să descopere că locuințele lor au fost vizitate de hoți. Mai multe bunuri au dispărut, iar alarmele au fost trase în momentul în care televizoare, unelte electrice și alte obiecte au fost găsite lipsă.

Doi tineri, cu vârstele de 17 și 21 de ani, ambii din aceeași localitate, sunt acum în centrul atenției, fiind acuzați că ar fi pătruns ilegal în aceste proprietăți. Aceștia nu ar fi ezitat să sustragă diverse obiecte, de la aparate de sudură la țevi, conform declarațiilor.

Autoritățile au intervenit prompt în acest caz. Polițiștii i-au reținut pe cei doi pentru 24 de ore vineri, 22 martie. Ulterior, sub autoritatea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, aceștia au fost supuși măsurii de control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița a confirmat investigațiile în curs și a subliniat că suspecții sunt bănuiți de furt calificat, având în vedere că au fost identificați ca persoanele implicate în aceste infracțiuni. Cercetările continuă, sub îndrumarea procurorului, pentru a aduce cazul la o soluție clară și justă.

Urmariti-ne pe Google News