SOCIAL

Tinere talente din Bucșani lansează o carte de povești pentru copii: „Povestea Dorințelor”

Două adolescente talentate din comuna Bucșani, ambele cu vârsta sub 15 ani, au reușit să-și transforme visul în realitate prin lansarea primei lor cărți de povești pentru copii, intitulată „Povestea Dorințelor”. Autoarea poveștilor este Ioana Ristea, o tânără cu o imaginație bogată și talent literar, al cărei parcurs va fi prezentat în curând într-un număr al revistei noastre. Ilustrațiile cărții au fost realizate de o altă adolescentă talentată, Briana Lăzărescu.

Mândre de proiectul lor, finanțat din resurse proprii, cele două fete nu intenționează să se oprească la o singură carte. Deși lansarea oficială a cărții nu a fost încă stabilită, cei interesați pot lua legătura direct cu autoarele sau cu mama Ioanei, Anca Ristea, printr-un mesaj privat pe Facebook, pentru a achiziționa un exemplar.

Ioana a început această aventură literară la doar 13 ani, în biblioteca satului Bucșani, alături de prietena sa, Briana. Cu sprijinul familiei, al doamnei bibliotecare Viluța Dimache și al doamnei profesoare de limba și literatura română Anca Teodorescu, visul Ioanei a prins viață. Tânăra autoare a ținut să mulțumească tuturor celor implicați în acest proiect, inclusiv bunicii sale, pe care o numește „Zâna Ursitoare” și căreia îi dedică cartea.

Această poveste de succes a două tinere talentate din Bucșani demonstrează că visele pot deveni realitate cu pasiune, muncă și sprijinul celor dragi.

Urmariti-ne pe Google News