NOUTATI

Teribilismul, neatenția, viteză excesivă si alcoolul au dus la moartea unui bebelus

Băiețelul scăpat din brațe de mamă a fost proiectat prin lunetă și a murit la spital din cauza rănilor grave. Totul a plecat de la teribilism, neatenție, viteză, de la lipsa de respect față de normele în vigoare (șoferul s-a urcat la volan, deși avea permisul suspendat), la care s-a adăugat și consumul de alcool.

Un copil de 1 an și 9 luni a murit nevinovat. Totul a plecat de la teribilism, neatenție, viteză, de la lipsa de respect față de normele în vigoare (șoferul s-a urcat la volan, deși avea permisul suspendat), la care s-a adăugat și consumul de alcool. M.C. era cunoscut în comuna Aninoasa a fi un om liniștit. Nu crea probleme în comunitate. Lucra la o firmă din localitate.

Din câte am aflat, în mașină, aseară, se afla cu concubina sa și copilul acesteia, micuțul care, în urma leziunilor produse, a decedat. Bărbatul de 37 de ani, avea permisul suspendat pentru neacordare prioritate pietoni. Când și-a dat seama de nenorocirea pe care a produs-o, din cauza șocului, și-a pierdut conștiința, fiind intubat și transportat la spital.

Potrivit IPJ Dâmbovița, șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore. Pentru fapta sa, riscă să ajungă în închisoare Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, ne-a precizat că a solicitat autorităților competente aprobare pentru instalarea unor limitatoare de viteză pe drumul respectiv. Se circulă cu viteză, iar zona s-a dezvoltat construindu-se numeroase locuințe. Până acum, nu s-a acceptat decât instalarea limitatoarele în perimetrele trecerilor de pietoni.

O dramă cutremurătoare a zguduit comunitatea din Aninoasa, unde un copil de numai 1 an și 9 luni a decedat într-un accident rutier. Sursele indică faptul că accidentul a fost rezultatul unui șir de decizii imprudente, cum ar fi teribilismul, neatenția, viteză excesivă și încălcarea legii. Șoferul, cunoscut sub inițialele M.C., nu doar că a ignorat normele de circulație, având permisul suspendat, dar a și condus sub influența alcoolului.

Surprinzător, în comunitate, M.C. era perceput ca un om liniștit și responsabil, fără antecedente de a crea probleme. Era angajat al unei firme locale și se pare că în mașină se aflau concubina sa și fiul acesteia, bebelușul care a suferit leziuni fatale în urma accidentului.

Din cauza gravității accidentului și a consecințelor sale, șoferul de 37 de ani, cunoscut anterior pentru neacordare de prioritate pietonilor, a suferit un șoc, pierzându-și conștiința. Acesta a fost ulterior intubat și transportat de urgență la spital. Conform datelor de la IPJ Dâmbovița, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și se confruntă acum cu riscul unei pedepse cu închisoarea pentru faptele sale.

În urma acestui incident, Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, a subliniat necesitatea instalării unor limitatoare de viteză pe drumul unde a avut loc tragedia, având în vedere că zona a cunoscut o dezvoltare urbanistică semnificativă în ultimii ani. Până în prezent, autoritățile au aprobat doar montarea de limitatoare de viteză în apropierea trecerilor de pietoni.