NOUTATI

Tentativa de jaf la o primărie din Dâmbovița se transformă într-un dezastru pentru autor

”A fost la un pas să-și piardă viața din cauza pierderii excesive de sânge. Intervenția SMURD și transportarea individului la Spitalul Județean Dâmbovița i-au salvat viața”, au mai precizat reprezentanții primăriei.

În timpul nopții, un individ a încercat să intre într-o primărie din comuna Glodeni, Dâmbovița, prin spargerea geamului de la ușa de la intrare. Din păcate, acesta s-a rănit grav în timpul acțiunii și a fost la un pas de a-și pierde viața. Primăria era dotată cu un sistem de supraveghere, iar individul a fost surprins în timpul acțiunii. Cu toate acestea, banii pe care acesta îi căuta nu se aflau în primărie, ci erau depuși zilnic la Trezoreria Pucioasa.

Potrivit reprezentanților primăriei Glodeni, „un individ certat cu educația și legea a încercat să intre în sediul primăriei spărgând geamul cu pumnul la ușa de la intrare. Primăria este dotată cu camere de supraveghere și sistem de alarmare”. Polițiștii și echipajul medical au intervenit la fața locului pentru a-i acorda ajutor bărbatului. Datorită intervenției SMURD, individul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Dâmbovița, unde medicii au reușit să îi salveze viața, chiar dacă acesta pierduse mult sânge.

”Noaptea trecută, un individ certat cu educația și legea a încercat să intre în sediul primăriei spărgând geamul cu pumnul la ușa de la intrare. Banii nu se țin în primărie, ei sunt depuși zilnic la Trezoreria Pucioasa, iar primăria este dotată cu camere de supraveghere și sistem de alarmare”, au precizat reprezentanții primăriei Glodeni.

Urmariti-ne pe Google News