SPORT

Tenismena care a zdrobit speranțele Simonei Halep la US Open: „Cunosc totul despre tine”

Fosta jucătoare de tenis de top, italianca Flavia Pennetta, a analizat cazul Simonei Halep, suspendată pentru dopaj de la US Open 2022. Pennetta, care a învins-o pe Halep în semifinala US Open din 2015, a mărturisit că a fost surprinsă de situație și a oferit sprijinul său Simonei.

„Am fost chiar surprinsă. I-am trimis un mesaj pentru că e o persoană drăguță. Din punctul meu de vedere, este o greșeală. S-a întâmplat ceva greșit, n-a fost sfătuită, chiar nu știu, dar pentru mine este de-a dreptul ciudat, o cunosc și nu cred că ar fi trișat cu ceva, e o luptătoare,” a declarat Pennetta pentru ProSport.

Fosta tenismenă italiană a subliniat că în prezent, sportul este mult mai profesionist și că este dificil să păcălești un test antidoping. „Totul este mult mai profesional decât înainte. Sunt mai mulți doctori, chiar și fizioterapeuți, cu anumite îndrumări. Cu dopingul este strict, știu totul despre tine, unde ești, unde nu. Nu este ușor să păcălești un test antidoping. Eu nu cred că există doping în tenis,” a adăugat Pennetta.

Sursa: ProSport

Urmariti-ne pe Google News