NOUTATI

Târgoviștenii, pregătiți-vă tenișii! Stadionul Eugen Popescu vă deschide porțile pentru un nou sezon de alergat!”

Începând cu 1 iulie, târgoviștenii pasionați de alergare vor avea la dispoziție un loc perfect pentru practicarea acestui sport: pista de atletism a Stadionului Eugen Popescu. Astfel, într-un spațiu aerisit și ferit de traficul din oraș, amatorii de mișcare vor putea să alerge respectând un program clar stabilit și regulile aprobate de Consiliul Local Târgoviște.

Intervalul în care pista de atletism va fi accesibilă este reglementat de administratorul Stadionului Eugen Popescu, fiind valabil în perioada aprilie – octombrie. Accesul pe pista de atletism va fi permis între orele 17:00 și 21:00 de luni până vineri, iar în weekend între orele 07:00 și 11:00 și apoi din nou între 17:00 și 21:00.

Există mențiuni importante pe care utilizatorii trebuie să le respecte. Aceștia nu pot folosi pista atunci când se desfășoară competiții sportive sau antrenamente de fotbal. În plus, fiecare persoană care dorește să folosească pista va trebui să se înregistreze, să vină echipată corespunzător și să urmeze instrucțiunile de securitate. Este interzis accesul pe gazonul terenului de fotbal și aducerea unor obiecte periculoase sau ilegale.

Neconformarea la aceste reguli duce la expulzarea din stadion. Vă dorim multă distracție și spor la exerciții!

Urmariti-ne pe Google News