SPORT

Targovisteanul Darius Movileanu aduce acasă medalia de bronz la Campionatul Mondial de Tenis de Masă pentru Juniori

Darius Movileanu, un tânăr sportiv din Târgoviște și membru al echipei naționale U19 a României, a obținut medalia de bronz în competiția masculină pe echipe la Campionatul Mondial de Tenis de Masă pentru Juniori.

Echipa României U19 a câștigat medalia de bronz după ce s-a calificat în faza semifinalelor. În sferturi, România U19 a învins Taipei cu scorul de 3-2, iar Movileanu a contribuit la victorie cu o victorie 3-1 împotriva lui Wang Chen-You și o înfrângere 1-3 împotriva lui Kao Cheng-Jui.

Împreună cu colegii săi de echipă, Eduard Ionescu și Andrei Istrate, au reușit să obțină victoria în fața adversarilor din Taipei. În semifinale, echipa României U19 a cedat în fața Chinei cu scorul de 0-3, iar Movileanu a pierdut disputa cu Lin Shidong 0-3.

Deși au fost învinși de adversarii asiatici, echipa României U19 a fost singura echipă non-asiatică prezentă în faza semifinalelor. Movileanu va continua să reprezinte România în alte trei probe la Campionatul Mondial: simplu masculin U19, dublu masculin U19 și dublu mixt U19.

Urmariti-ne pe Google News