NOUTATI

Târgoviște, campioana fondurilor europene. A depasit toate celelalte orașe la un loc.

Ploiești, Pitești, Slobozia, Giurgiu, Călărași și Alexandria, adunate la un loc, au accesat fonduri cu 120 milioane lei mai putin decat Targovistea.

Târgoviștea a demonstrat că este un model de succes în atragerea și implementarea fondurilor europene. Potrivit datelor oficiale, municipiul a finalizat 11 proiecte cu finanțare europeană, în valoare totală de peste 290 de milioane de lei, până la sfârșitul anului 2023. Niciun alt oraș din regiunea Sud-Muntenia nu se poate lăuda cu o astfel de performanță.

Mai mult, Târgoviștea a investit în dezvoltarea locală mai mult decât suma tuturor celorlalte orașe din regiune: Ploiești, Pitești, Slobozia, Giurgiu, Călărași și Alexandria. Diferența este de 120 de milioane de lei, o sumă impresionantă, care arată ambiția și viziunea administrației locale.

Proiectele europene finalizate de Târgoviște au vizat domenii diverse, cum ar fi infrastructura, educația, cultura, sănătatea, mediul, turismul sau sportul.

Toate aceste proiecte au contribuit la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, la creșterea atractivității orașului pentru investitori și turiști, precum și la consolidarea identității culturale și istorice a Târgoviștei. Astfel, municipiul a devenit un lider regional în domeniul fondurilor europene, un exemplu de bune practici și un partener de încredere pentru Uniunea Europeană.

Urmariti-ne pe Google News