NOUTATI

Tânăr baut cu permisul suspendat provocă accident grav, rănind trei persoane

Un accident serios cu o masina care s-a oprit in stalp si a dus la rănirea a trei oameni s-a întâmplat duminica dimineața, în jurul orei 04.00, în localitatea Mănești. Evenimentul a survenit după ce un șofer tânăr a pierdut controlul autovehiculului pe drumul DJ 702B, situat în Valea Dâmboviței, mergând către Mănești – Drăgăesti-Pământeni.

După ce a ieșit de pe drum, vehiculul a lovit gardul și porțile unei case, apoi a izbucnit în flăcări la impactul cu un stâlp de electricitate. Șoferul de 19 ani și cei doi pasageri, având 20 și 22 de ani, au suferit răni în urma accidentului, conform IPJ Dâmbovița.

Așa cum se pare, tânărul conducător auto se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului. Testul efectuat cu etilotestul a relevat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, o investigație ulterioară a descoperit că permisul de conducere al șoferului era suspendat în acel moment.

În acest caz, poliția duce la bun sfârșit o anchetă pentru a stabili exact toate detaliile incidentului. Un dosar penal a fost creat pentru a investiga posibila vătămare corporală din culpă, conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe și operațiunea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia i-a fost suspendată permisiunea de a conduce.