SPORT

Sportiva Simona Ionescu din Dâmbovița va reprezenta România la Jocurile Mondiale de Plajă din Bali

Simona Ionescu, o luptătoare originară din Dâmbovița, va fi reprezentanta României la ediția de anul acesta a Jocurilor Mondiale de Plajă, care se vor desfășura în Bali, între 5 și 12 august. Sportiva, care este legitimată la CSM Târgoviște și este antrenată de Georgiana Filip, va participa la competiția destinată categoriei de 60 de kilograme.

Simona Ionescu nu va fi singura reprezentantă a României la această competiție de prestigiu a sporturilor de plajă și pe apă, numită ANOC WORLD BEACH GAMES.

Alți șapte sportivi români, Ștefania Priceputu (cat. 50 kg), Adina Irimia (70 kg), Cătălina Axinte (+70 kg), Ștefan Coman (70 kg), Maxim Vasilioglo (80 kg), Mihai Palaghia (90 kg) și Caraș Vlad (+90 kg), vor concura de asemenea în Indonezia la a doua ediție a acestor jocuri.

Sportivii români s-au calificat pentru competiția din Bali datorită punctelor acumulate la Beach Wrestling World Series, încă din anul trecut. Simona Ionescu se află în prezent pe primul loc la nivel mondial, având cele mai multe puncte acumulate!

Urmariti-ne pe Google News