NOUTATI

Soția dispărută, găsită moartă în mașina familiei. A fost găsită de soț după mult timp.

Descoperire care te lasă fără suflare. O femeie de 32 de ani a fost găsită în stare avansată de putrefacție în mașina familiei, un Audi.

Un caz cutremurator a zguduit orașul Focșani, unde o femeie de 32 de ani a fost descoperită fără suflare în mașina familiei, un Audi negru, de către soțul ei.

Bărbatul o căuta de mai multe zile, după ce aceasta a plecat de acasă și nu a mai dat niciun semn de viață. El a alertat poliția, care a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Femeia a fost găsită în stare avansată de putrefacție, pe bancheta din spate a autoturismului, într-o parcare din cartierul Sud Focșani, aproape de Pensiunea ”Coroana de Aur”. La fața locului au ajuns și medicii, care nu au putut decât să constate decesul.

Ei au declarat că victima nu avea indicație de resuscitare și că nu prezenta urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, unde se va efectua necropsia pentru a se stabili cauza exactă a morții.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Focsani continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Urmariti-ne pe Google News