NOUTATI

Șotânga: Gelos și beat, a atacat cu cuțitul doi oameni și a spart mașina unuia dintre ei.

Un bărbat de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a amenințat cu moartea și a distrus bunurile a două persoane, în seara de 30 ianuarie, în comuna Șotânga. Motivul? Gelozia și alcoolul.

Potrivit poliției, suspectul ar fi atacat cu un cuțit o femeie de 42 de ani și un bărbat de 39 de ani, pe care îi bănuia că ar avea o relație. Mai mult, ar fi aruncat cu o piatră în parbrizul mașinii bărbatului, provocându-i daune.

Polițiștii au intervenit la fața locului și l-au imobilizat pe agresor, care a fost dus la sediul secției pentru audieri. Acolo, i s-a întocmit un formular de evaluare a riscului și i s-a emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, pentru a-l împiedica să se apropie de victime.

Bărbatul va fi prezentat în fața judecătorilor, care vor decide dacă îl vor aresta preventiv sau nu. El este cercetat pentru amenințare și distrugere, infracțiuni care se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 5 ani, respectiv de la 6 luni la 3 ani.

Suspectul nu recunoaște faptele și susține că este nevinovat. Poliția precizează că urmărirea penală este o etapă a procesului penal care nu afectează prezumția de nevinovăție a inculpatului.

Urmariti-ne pe Google News