NOUTATI

Solidaritate fără margini în Voinești: Consilierii donează întreaga indemnizație pentru victimele tragediei din Crevedia

Dragi voineșteni, vă rog contribuiți și dumneavoastră la această acțiune caritabilă pe care am organizat-o” a transmit primarul comunei Voinesti catre comunitate.

Într-o mișcare fără precedent, toți consilierii locali din comuna Voinești au decis să-și doneze indemnizația pe o lună pentru a sprijini victimele catastrofalei deflagrații din Crevedia, județul Dâmbovița. Gestul lor a fost salutat cu admirație și respect în întreaga comunitate, subliniind importanța solidarității și a omeniei în astfel de momente dificile.

În ultima ședință a Consiliului Local Voinești, discuția despre această donație a fost inițiată cu propunerea: „Bună dimineața, stimați consilieri locali! Aș dori să vă propun ceva: ați fi dispuși să donați indemnizația acestei luni în favoarea uneia dintre familiile afectate de tragedia de la Crevedia?”. Propunerea a venit însoțită de o promisiune din partea inițiatorului de a adăuga 1.000 de lei la suma totală. Fără ezitare, consilierii au răspuns afirmativ.

Primarul comunei Voinești, într-un apel către comunitate, a spus: „Dragi voineșteni, vă rog contribuiți și dumneavoastră la această acțiune caritabilă pe care am organizat-o. Acești oameni, rămași fără casă și agoniseala de-o viață, au nevoie acum mai mult ca niciodată de sprijinul nostru. Haideți să arătăm ce înseamnă omenia și solidaritatea”.

Un tabel cu această acțiune caritabilă a fost pus la dispoziție la ghișeul unic al Primăriei comunei Voinești pentru toți cei care doresc să contribuie.

Acest gest arată că, indiferent de circumstanțe, comunitatea din Voinești este gata să-și unească forțele și să ofere ajutor atunci când este cel mai necesar.

Urmariti-ne pe Google News