NOUTATI

Sofia Filip: Minunea de 8 ani din sala de lupte a Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte

Într-un mic oraş numit Târgovişte, o tânără sportivă îi uimește pe toți cu determinarea și talentul ei. Sofia Filip, în vârstă de doar 8 ani, nu numai că aspiră să depășească performanțele părinților ei, ci pare hotărâtă să scrie ea însăși istorie.

Creșcută practic în sala de lupte și obișnuită de mică cu atmosfera cantonamentelor alături de părinții ei, Sofia a ajuns astăzi să fie considerată unul dintre cei mai valoroși sportivi ai Clubului Sportiv Școlar Târgoviște.

Având în palmares patru meciuri câștigate, fiica Georgianei (Paic) Filip cucereste acum titlul de Campioană Națională la Lupte în categoria U8, 24 kg. Cu toate că Sofia a mai adunat câteva medalii pe parcursul carierei sale tinere, acesta este văzut ca fiind cel mai mare triumf al său.

Reușita ei a depășit cu mult așteptările părinților, care sunt mândri și emoționați de parcursul fulminant al fiicei lor. Este sigur că Sofia Filip își continuă ascensiunea cu același elan, iar clubul, orașul și întreaga Românie își îndreaptă speranțele către această tânără promițătoare. Sofia Filip demonstrează că vârsta este doar un număr când vine vorba de pasiune și dedicare. Astfel, putem spera că drapelul României și numele Târgoviștei vor ajunge într-o zi pe cele mai mari podiumuri ale acestui sport.

În ideea de a depăși recordurile și a-și repeta succesul la competițiile viitoare, Sofia continuă să se antreneze asidu. Continuând să ne uimească și inspirându-ne cu curajul și hotărârea ei, Sofia Filip este un nume pe care cu siguranță nu îl vom uita curând.